Monday, August 18, 2008

Dream comes true

Arghhhhh...
Puas aku berenang..Tapi aku tak reti berenang pun! Ayat propah sajer..
Dah lama aku ingin berenang menenangkan jiwa raga yang dah lama tak stabil emosinya..
Balik pengsan sampai keesokan harinya..
Klorin kuat tahap dewa..2 hari baru migrain hilang..
Pening tak ingat donia walaupon puas berendam macam badak air..haha..
Tapi badak2 pun air tak melimpah keluar pun ..haha
Tapi syok kerana aku dapat jugak berendam even bukan dekat sungai..
Terima kasih Sunway Lagoon..
Kalo kat Lost World lagi best kot sebab ade kolam air panas natural punye..
Tapi hati tetap gak nak ke sungai satu hari nanti..
Sungai yang bersih air mengalir tenang tanpa banyak batu berlumut..
Dilitupi pokok2 yang meredupkan suasana..
Ahhh tenangnye..
Macam biasa SLTP asal year end jer mesti banyak co. function. Semak!! Tapi itulah antara main income for the group tau yang bagi aku bonus dulu tau!

p/s: Kenapa lepas jadi ex co baru jejak tempat nih? Aihhh..

2 comments:

shahril aley said...

tak yah gi jauh
kg kolam pun ado

Najashukor said...

Aley ko mmg..Aku tau ko pun suke g mandi sungai lembu tuk kan!!
Aku masih ingat..
Di kala dulu masa zaman kanak2..
Kalo balik kg kolam..
Aku nak pegi sungai..
Aku lalu ikut umah Pakcik ko..Pak Arshad!
Ahh aku betul2 rindu sungai kandang lembu tu..
Jugak rindu pada sungai kandang kuda tu..
Ahh rindu sungai dulu2..skarang aku rasa sungai2 tu dah tak macam sungai yang dulu...sob sob sob sedih..
Cintailah alam sekitar!!