Sunday, June 1, 2008

Pagi yang panas kini sudah cerah

Finally atas tunjuk ajar otai W's i ols dapat sampai ke situ even tak jauh pun dr umah i ols..Thanks dude:D Nak i bg clue ke?

Ha teka ape ni?

Amek 3 jenis semalam hanya "The Hawaiian" jer yang habis..Sebab all of the triplet served with a biggg biggg portion..Matilah kalori bertan tan naik mencanak2 di malam2 buta..SUPERB!

Pagi tadi i ols pegi bfast with mr.S..Saje lama dah tak bfast together gather kan.. Ingat nak cuci blacky dulu tapi tak bukak lagik spa tu.. So proceed to Damai..sebab situ banyak kedai melayu..muak dah ngan mamak.. Area umah i ols tade kedai melayu..


Its just a name..but located far far a way from KB (Kampung baru lah not Kota Bharu)

Lepas 3 4 kali tawaf..got a few choices lah but we decided to go to this rest. Pilihan mr.S..i ols ikut jer..So mengorder nasik lemak sebab kedai to macam dinch layan we ols pun..tak nampak pun menu2 dia.. Bile nasik lemak sampai..i ols mintak ayam goreng part lain dia bagi lain..I ols dinch mau...i ols suh tukar dengan telur jer. I ols tengok nasik lemak tu sungguh membuatkan i ols panas di tambah dengan servis yang HAPRAK!! Sudu tak bagi, tisu tak bagi..Ye i ols tau itu bukan Chillis, but we are customer what!! I ols datang bukan nak jual DVD dalam bakul or jual kerepek 3 peket soploh hengget kat kedai u ols! I ols nak datang makan berbayar okeh! Di mana datangnye duit kalo bukan datang dari customer..Kalo makanan tak sedap pun at least service ok ( i mean yang basic macam sudu, tisu) semua di provide we ols dinch sentaps tau! Lagipun i ols datang awal pagi..bukan lagi soploh minit pukul 12 tghari di mana bfast menu dah tinggal hazab hazab kan..

Serbuk bilis ye u ols..NAN ADO ikan bilis..

Tengok nasik lemak tu dinch ado ikan bilis, telur rebs, timun pun NAN ADO.. Tapi i ols telan jugak..sambil tu i ols tengok pompuan tu dok sebok kupas timun.. I ols makan laju laju..sebab i ols nak buat muka sentap bila dia hantar timun tu i ols dah habis makan..i ols nak suruh dia telan sendiri timun tuh!


They are busy doing nothing! Haprak!



Finally nasik lemak cost us MYR2.50.. Hangin nye akuh! Takpe i ols halalkan dengan ikhlas. Tapi I ols akan BANNNNNNNNNED ini kedai forever n ever..



Takpe, mak halalkan jer..wpon ko layan we ols tak ikhlas!!



Nasib baik pastu ade retail therapy kat JJ Metro Prima..Janji ade therapy dah tak kisah dah kat mana2...Tapi ade Menteri Kewangan yang ikutlah so i ols kene control2 jer lah..amek 2 barang jer even sebenar i ols nak 4 barang..

3 comments:

nizam_5282 said...

Itu restoren kampung baru macam ku kenal. Adakah di Damansara Damai????

Najashukor said...

haha 100 markah utk kau..

shahril aley said...

tak sia2 je aku dok bgtau ko akhirnya sampai gak ko pi william. wei portion die besar so jgn gatai2 nak jadi tamak haloba....

makan skit2 jgn main order je nnt ko tak larat plak nak abiskan ye :)