Thursday, November 28, 2013

January 2014



Berdebar sungguh mama nak menempuhi January ni..
Ada masa sebulan lebih lagi weeehoooo...

1st week January 2014 adikbaby sudah menjangkau 35weeks
2nd week January 2014 sudah 36 weeks
RED ALERT!!! 

Tapi dalam masa yang sama sungguh sibuk.
Abang Qq mula school
Babah final exam.

Ni tak habis lagi plannya..
Baru mama plan sorang ni, belum babah setuju lagi.


Gimana sih??
Rabbiyassir Walatuassir..Ya Allah...mudahkan lah segala2nya
Mama takde sapa sapa kat sini nak rely on
Only me and Babah
Mampukah kami? Doakan ye.


Tetiba emo dan sedih pulak pagi ni. (T T)





6 comments:

hanem manaf said...

Moga dipermudahkan semuanya.

Qhaifa Nur said...

moga berjalan lancar...dan dipermudahkan segalanya...

» NAJA « said...

terima kasih kakak kakak sekalian...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

insya allah doa banyak2 ye..

LydSunshine said...

susah juga kalau nak handle sorang2 time babah dia exam. harap2 naja mampu hadapinya. insyaAllah.

» NAJA « said...

tu la pasal..mmg la exam tu contoh nya tarikh 6hb...tapi dari 4hb tu masing2 dah berkampung kat library universiti baca buku kadang2 lepas tgh malam baru sampai rumah..leceh sungguh tapi apa mau buat kan ini la dikatakan pengorbanan