Tuesday, January 8, 2013

Panasonic Water Purifier

Siapa tahu apa bezanya water purifier dan water filter?
KOrang tau? aku pun tak tau hihiih



Aku pakai water purifier ni kat rumah
Kat ofis pun pakai ini
tapi bezanya kat umah kecik sikit lah kan dari ofis punya yang besar gedabak

Tadi pergi toilet nak cuci sudu
Aku tak pernah umur nak kumur ke nak basuh tangan mahupun basuh sudu garfu cawan semua pakai air tak filter tu, so aku bukak la water filter/ purifier tu kan
Sekali meletop koOoooO...
Gila macam bom
Aku pun siasat lah benda tu
Dalam dia macam kain filter tu mmg kotor lah kan
Tu kat umah pun kotor tapi aku rajin cuci
Aku pelik la dah aku cuci2 filter tu
Sekali testing testing 1 2 3 pommmMPPpp!! meletop lagi uols
siap pecah2 serpih2
Scary gila dah la tak cukup ruang nak lari nasib tak kena muka aku

Jadi sekarang aku tunggu nak buat citer sedih dan taksub kat boss aku
Kang dia ingat aku sakit hati kat dia pecahkan filter dia pulak kan
Kekekeke..


Persoalannya..
Kenapa meletop?
Pressure air tinggi?
Filter kotor sangat?
Ada hantu filter?


Sekian

7 comments:

Iszuanie Che Ilias said...

hahahahhaha nak mampos aku gelaks... adess adesss

» NAJA « said...

cehhh kuang asomm ko gelak
mujur tak kena muka akak yang jelitawati ni tau
silap2 cacat kekal okeh
hihiihh

Iszuanie Che Ilias said...

ko buat cerita kelakar mana tak aku gelaks babe... adess adess jgn la kena muka ko yg jelatwatiwang tu..... x sweet dah nanti hidung peset....

DedDy AdaM said...

cacat kekal..kontact ai utk buat insurance klaim..nnti kita klaim kaw2 punyer,

Qhaifa Nur said...

meletup...takkan terlampu kotor jadi gitu...kena hati2 ni...
kat umah pakai juga ni utk masak air saja....

» NAJA « said...

Wahab sejak bila u agent insurans? tolong jangan call i jual insurans hahaha


Kak - Rata rata orang cakap yang kat ofis ni terlalu kotor tiada laluan air

Rahul Kataria said...

Wow nice Panasonic Water Purifier.I am happy to buy this product.