Monday, September 24, 2012

Kecil² Comel²

Ada makan² ala ala parents get together day Rabu ni @ nursery
Kena bayar RM20  - Ok done..
Cuma segan pulak la datang menonong saje kan
Terfikir nak bawak something yang kecik² comey²
Tapi apa dia ye??




Cream puff?? Gambar credit to Mamafami.Blogspot.com



 Chocolate Praline?? Gambar credit to google image searh





  Dadih?? Gambar credit to google image searh


Event start pukul 5 ke atas hari Rabu ni, kalau bagi dadih pagi²  dah kena antar suruh cikgu letak dalam fridge, kalau chocolate mesti kena buat banyak² , kalau creampuff malasnyaaaa nak bakar²  bagai..Jadi apakah idea lain?? Mind to share friends..



5 comments:

nanonano said...

cream puff budak2 ske mkn, blh mkn trus kt situ
tp klu dadih pun cun
klu xabis mkn budak2 blh bwk blk rumah

dear, awk ke tanye psl resepi semperit tu??
if keras sgtm takot awk biarkan doh lama, or trlebih tepung maybe?

» NAJA « said...

wah efisyen Puan Nano kite tq tq ...

tq for the idea...

ye saya lah yang tanya..semperit tu mula2 saya buat dia bila kite bakar dia jatuh/ hilang bentuk, pastu saya tambah tepung tu yang keras kot heheha

Noorul said...

buat simple cupcake pun ok jugak aja... mesti budak2 suka...

DedDy AdaM said...

bukus roti canai telur..kira ada berapa orang..kasik order saja,

sykn's said...

assalamualaikum ..
aja, nak resipi cream puff..hari tu yg bawak kat rumah ya tu sedap laa...:)