Friday, June 29, 2012

Hadiah

Sejak bila la pulak mama pergi kerja pandai bawak toy dan barang kerja Babah ni? Haihhhhh ajaibnya handbag mama ni macam macam ada...Pagi pagi kalau dah sampai ofis bukak handbag macam macam ada..so harini giliran hadiah untuk mama ialah hotwheel car dan pcb board..sabo je laa

5 comments:

sukahati said...

handbag mama dah jadi macam poket doraemon~ :p

Iszuanie Ilias said...

hahahhaha setujuk dgn cik sukahati....

RZMs Mommy said...

tu pasal bag mama2, ibu2 x bleh kecik2...bag aku pg ni ada puting blio yg dh ilang 2 ari :P

DedDy AdaM said...

jgn dibuat onar..masukkan barang2 koleksi peribadi udah, bukak2 beg ader seluar kecik ker, kopiah kembar siam ker, haru seyy..kene lak beg mummy leh sumbat mcm2,nothing posibble wit our kid...ngeh3

» NAJA « said...

anggap je la dia bagi aku hadiah tetiap hari kan hehehe