Tuesday, February 14, 2012

Karipap Tengah Malam

Dah pukul 2.45 pagi belum tidur lagi tapi dah baring2 amek feel tidor.. Aku sayang tengok ubi kentang suami belikan konon weekend haritu nak buat karipap so gagahkan diri masak inti buat doh kelim karipap sampai dekat 3 pagi baru tidor hahaaa. 500gm tepung dapat la dalam 30 biji lebih semua aku frozen kan before frozen kena goreng sikit. Puas hati dapat buat dan makan karipap home made yg berinti sgt lumayan serta berdoh rangup x macam selalu org jual kentang semata mata lepas tu keras macam besi adoiii..

1 comment: