Monday, November 15, 2010

-Isnin-Sakit Hati-Ngantuk-

Pagi Isnin muram saje kerana mata tak cukup tidur. Biasa lah dah jadi mak budak tidur tak cukup dan sentiasa bersedia bangun terpacak tiba2 itu adalah WAJIB. Mula la bila mengadap sistem kerja di komputer mata rasa pedih dan juling dan otak rasa beku sekejap.


Di tambah pulak yang memaksimumkan bukak2 je FB for morning refreshing ada je benda tak semiak dek kerana kepoyoan kebanggaan diri secara live berlangsung. ADA AKU KESAHH?? Pls laa..Oh maybe kau tidak memahami kerana kau bukan di situasi seperti aku dan kawan kawan lain kan yang perlu pergi kerja setiap pagi :p Patut la nampak BODOH semacam.

Macam mana la aku nak tahan diri aku ni kalau aku dah clorox hati aku sebelum berangkat pergi. Ye memang aku seorang pendengar yang setia kepada segenap lapisan kawan2 aku. Aku tak tahu kenapa..Tengok macam semalam..walau tengah masak sekalipun masih lagi menjadi pendengar yang setia..Kalau aku charge harga pendengaran aku jutawan dah aku tahu tak!.. Tapi pls la...Agak2 la sikit. Tak semua benda AKU SUKA DENGAR DAN BACA!!!!Di tambah pulak lagi masalah nursery anak yang suka suki mak pak dia nak tutup2 extra day. Baik aku cari babysitter je cam ni asyik nak cuti lebih je..Kesian dengan hari Isnin aku harini kan..Hmmmmm.....

2 comments:

Sal Abdul Rahman said...

sape bangga diri tu?

» NAJA « said...

ade sorang tu..hehhh nyirap darah aku...tak kuat sabor aku ni kn