Saturday, December 19, 2009

1st Gift





Hahaha orang nye belum keluar lagi tapi dah dapat gift :p
Gift biasa je shampoo tak pedihkan mata..dari J&J je pun..
Thanks to J&J!!

5 comments:

newlifenewbeginning said...

uik awalnya dpt..ni ko nak pakai ke dia yg nak pakai hehe

» NAJA « said...

J&J anta..sure aku yang pakai..nak tunggu dia setengah tahun lagi..aih kang expired abis kepala anak aku..:-))

eyswanie said...

hahahahaha... wei kan ada tulis expired date tu... takkan la sampai bulan baepr tahun depan dah expired... ko nih... ke ko mmg nak melaram pakei barang baby... wakakakkaka budget kulit pale leh lembut kew.... waakkakakaka

» NAJA « said...

ade...tp aku kompius mfg date ngan expiry date. eee gatey kepala aku nanti tonyoh ngan shampoo ni..tak sesswaiii

Sal Abdul Rahman said...

camnew ko leh dapat????? aku leh dapat???