Thursday, September 24, 2009

24-9-2009 5 Syawal

Ape lah yang korang2 semua ni tengah buat eh sekarang?
Aku dah sejam 25 min kat ofis ni dah weng weng gile kepala aku lah
Bosan betul macam tak de orang je..Aku sorang je muslim dari semalam keje bersama mata mata sepat lagi 5 orang..Dah sampai tahap main game yang tak penah2 aku sentuh kat facebook tu ha..Gile loser nye aku...Cepat la hari esok tak sabar nak balik Ipoh semula...

2 comments:

Dayu said...

cuti kejap je eh
yelah, cuti dah abis buat kawin kan

» NAJA « said...

haah Dayu. dah ber unpaid leave ni..Tak berani nak lama2..akibat nanti gigi jari sampai putus :p