Thursday, September 10, 2009

1st real kad raya!!

Ini adalah kad raya aku yang pertama!
Dari anak anak saudara yang sangat kecoh sepanjang masa kecuali time tido!!
Merassa merembat corporate card mama diaorg dan berusaha mengepos (walau aku tau mak dia yang ngepos tak la diaorang plak terkedek2 nak terjah peti pos yang peti pos tu entah tau entah tidak rupenya kan!)


Kepada Hanis dan adik adik: Pakcik Shukor cakap sapa tulis nama dia salah tu..nanti kene denda tak dapat duit raya!!!


Hanis nanti kite hantar kat kamu ye kad raya kite!! Nanti sms kita alamat rumah ok!!

3 comments:

eyswanie said...

so cute..... huhuhuhu x der kad raya tuk aku pun..... sedey...

Anonymous said...

itu pun kira baguss anak2 aku nak antar kad tau....mmg le aku yg pegi pos.

mana le depa tau apa itu stem & pos box .......

» NAJA « said...

hahahaha kad aku dah sampai ke belom..

makan tau la gemok tu