Thursday, August 6, 2009

Taknakletaktajukboleh?


Kenapa dengan semua manusia dekat mukabumi ni???

Semua umpama tak semangat nak hidup termasuk aku.

Kalau pun ada hari yang macam bersemangat..cuma sekejap je bertahan. Sehari je. Esok mula lemau balik.

Kenapa aku dan kamu kamu semua begitu..Merungut, sedih tapi tak tau sedih tang mana, rasa takde mood nak fokus kerja, runsing macam2 padahal tak ada ape pun. Rasa nak marah. tak seronok.

Pasal kerja esp. semua orang rasa macam dah tak best nak hadap hari2.

Kenapa kita semua rasa macam ni?

Kenapa????

Termasuk aku jugak.



Adakah Jobstreet.com pengubatnya?

6 comments:

Anonymous said...

itu la nok....i pown feel the same way too...

» NAJA « said...

hey hey hey kenapa dengan u ni? I surprise lar u down macam ni..i rasa u ok je to overcome any dugaan sebab u macam kinda positive person det i know..

and finally now u know what happen to me last year jump from one org. to another rite..now u know..betapa disasternya bila kita tak boleh nak get along lagi dah dengan kerja kite..

and..i dont think so it is bout your workload..u tau tak ramai yang resign not because their workload tp di sebabkan orang2 sekeliling esp orang atas or supervisor..

u rasa rugi x escape from fama last time? hehehe ok ok jangan down.look foward kuatkan semangat..bertahan ok..

newlifenewbeginning said...

nahh..JS bukan jln penyelesaiannya..
we're just damn bored of everything huhu

» NAJA « said...

apesal kita boleh jadi boring eh aku tak paham lar...

nizam_5282 said...

Pasal otak kita berfikir bahawa kita kosong dan tak tau nak buat camana. Makan terjadilah boring ini.

Anonymous said...

i kejap ok...kejap tak ok la nok..
i depress + stress..
i'd try to be positive everyday...trying so hard...
mmg i kinda positive person, tp bile keje dh menimbun...hati pown kt ipoh, balik plak lewat dan sgt tahu keje takkan habis...lagi la tambah tensi i terhadap keje2 ini.

i nk keje yg goyang kaki tp gaji lumayan...ade tak nok? jgn kate suruk mak cur eh...