Friday, August 28, 2009

Tag


1. Bekas kekasih saya adalah :>> Seorang yang poyo!

2. Saya sedang mendengar :>> Berita dari Radio RedFM

3. Mungkin saya patut:>> Gunting rambut, beli sandal dan seluar tido baru untuk balik JB esok

4. Saya suka :>> Mengadap komputer

5.Sahabat-sahabat baik saya :>> Yang saya boleh carut dan mereka boleh carut saya balik..carut means kata kata kasar dan kesat versi kawan rapat yang takkan makan hati bukan carut bukan2 yang kotor2 tu

6.Saya tak paham :>> Kenapa kerja2 di ofis tak pernah habis!

7.Saya kehilangan :>> Berat badan masa sekolah dulu! Haha

8.Ramai yang berkata :>> Bila nak buka puasa sama2 ni?

9.Makna nama saya :>> cahaya apetah lupa kene cari balik

10.Cinta itu adalah :>> Sesuatu yg perlukan pengorbanan dan perlu bekerja sama bertolak ansur

11.Di suatu tempat, seseorang sedang :>>Sibuk tatau buat apa dalam bilik dia tu

12.Saya akan cuba :>> Masak best2 untuk adik dan kakak Ipar saya balik nanti

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud :>> Harziati Selamanya ~ ID FB Aty! Kan Aty kan!

14.Telefon bimbit saya :>>Baru subuh tadi suruh husband taruk silicon kat lobang keypad

15.Bila saya terjaga dari tidur :>> Terus ngadap sinki dapur tak suke ade pinggan kotor

16.Saya paling meluat apabila :>> Emosi menguasai diri dan orang yang banyak duit boleh beli semua perkara sebabnya konon duit dia banyak

17.Pesta/Parti adalah :>> Yang saya rimas dan tak suke pergi

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :>>Takde istilah haiwan comel dalam kehidupan saya

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :>> Sekarang!

20.Hari ini :>> Hujan tapi lepas sahur terus tak tido


21.Malam ini saya akan :>> pergi Terawih dan balik tu singgah JJ or Metrojaya

22.Esok pula saya akan :>> Kerja separuh hari dan pulang ke JB

23.Saya betul-betul inginkan :>> Aderrr larrr..Saya betul2 inginkan apa yang saya dan suami doakan!

24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :>>Dah makin gelap sebab selalu keluar tengahari

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan :>>Pusat membeli-belah

26.Makanan Barat atau Jepun :>> Jepun! Oh! Sushi

27.Bilik yang terang atau gelap:>> Terang bila siang supaya tak busuk dan gelap bila malam

28.Makanan segera adalah :>> Yang order je selang beberapa minit dah leh ngapp!

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?>> ok letak dalam tray nanti i tolong fax

30.Siapa yang anda nak Tag:>> Kawan2 saya yang anak ke -3!

5 comments:

ZiAty9999 said...

harziati selamanya..ader gk terselit nama aku...hahaha...

eyswanie said...

hakhakhak terasa tau nox.... nanti aku bls

Anonymous said...

item no (6) tu, memang SANGAT BENAR!!!!!!
akhirnye, i dh resign dh mbb. i tekad i nk keje kt perak.
selamat hari merdeka!!

Anonymous said...

item no (6) tu, memang SANGAT BENAR!!!!!!
akhirnye, i dh resign dh mbb. i tekad i nk keje kt perak.
selamat hari merdeka!!

Sal Abdul Rahman said...

muahhahahahah!!!!!! mak pown kene ke nok?? wahh kan!