Monday, July 13, 2009

Wedding Gift



Gift saya tidak berbaki langsung masa di rumah saya
Habis bersih goodie bag tak nampak batang idong
Yang tinggal hanya jelly balance dalam kotak yang tak cukup beg je tu habis bagi kat orang yang datang2 malam lepas kenduri..Nak bawak balik KL? Takde langsung..



Tapi alhamdullillah smua bagi kat orang tak bazir kan.. Pastu dah 3 4 hari baru teringat suroh my Sis ngan my bff snappy2 ape ade dalam beg mereka..gitu? Hah mak desprate okeh! Harus la nak ade kenangan..punya kelam kabut sampai tak sempat nak amek gambar masa packing2 tu..



Actually ade lagi satu item iaitu muffin tapi mungkin sudah masuk dalam perut tukang tangkap gambar ni kan ;p. Towel kecik tu sebenar nyer tak de dalam list pun tapi makcik aku bagi cos cousin aku punye wedd raya Cina aritu banyak balance nyer, nak suruh aku beli benda tu jangan harap tak kenan benor aku..Orang dah bagi ambik laa...Frame tu pun aku beli togel je kat Ikea, aku actually nak buh a lil flower je kat tepi tu, tapi nape tah tukang buat ribbon tu p balun buh semua keliling..aih tak leh pikir pape dah aku masa tu..hantam saja lah labu..Bunga biru tu pulak memang aku saje contrakan dengan beg tu, dan beg dark brown tu dengan bungan kaler cream and pink..tapi takde gmbar langsung..
Aih....

3 comments:

Dayu said...

i punya byk gak lebih
boleh lak my dad kelam kelibut
dia lupa nak bgi gift kat org
tu yg byk lebih tu
maka, bawak balik KL
edar kat kawan2, opismate smua

Sal Abdul Rahman said...

ya bener..muffin mmg da masok perot..tima kasih...

» NAJA « said...

Dayu - Aihh bestnyer dayu..saya punya jangan kata nak bawak balik KL, tangkap gambar pun tak sempat ok!

Nox - Muhahahha pegantin pun tak rasa barang segigit pun itueww muffiin taww..Hahaha