Monday, June 8, 2009

the Best laksa in Damansara/ Kepong- Rated 6 Stars!


umm umm umm


sedapss sungguh sehingga menjilat sudu.


selekeh tak? Aha


esok nak beli double. gila haloba.


aktiviti di kala keseorangan. sigh.

7 comments:

nizam_5282 said...

Gila bughuk lantak...

shahril aley said...

eiiii buruk lantak
mentang2 dah kawin
ingat ade satu majlis kat johor nnt
jaga2 skit takut tak muat plak
hehehe :P

abanglong said...

ada cili; ada kasturi... ermmmmm kuah terus licin ! wahhhh. powerrrr tuuu

» NAJA « said...

Mazli - Tak baik bazir2 makanan..Habiskan makanan tu sebaik mungkin..kalau kulit limau tu bulih makan aku telan dah..

Aley - Nasib aku beli laksa. Sebenarnye aku teringin nasi ayam dara masa tu..tp tabahkan hati je tanak makan ayam ronggeng dah buat masa ni..Aley ko kena diet!

Abe Lom - Ni semua gara2 posting Abg Long ye. Harap maklum. Influansi terhadap kaedah psikologi otak manusia yang sememangnya tertarik dengan makanan..

Sal Abdul Rahman said...

nok, tolong bgtau mak mane nk beli nie! mak nk yg sama okeh! laki mak harus tau area tue..sila bagi exact location kedei laksa ini. tima kasih!

» NAJA « said...

kalau dah selalu buat statement "ini area wa, ini line wa" apadahal beb..

shahril aley said...

apasal lak tetiba aku kena diet?
bukan ko ke yg nak bsanding
tak de kena mengena dgn aku la
diet nononono.....