Friday, May 22, 2009

Nak tidur...

Tiba tiba tak tahu dah nak surf ape kat internet ni dah
Pasal kawin pun dah takde nak search ape dah
Pasal idea interior rumah baru pun dah habis surf dah
Rasa nak tidur lah..Tidur yang selesa tak mimpi ape2..


Meluat betul la aku dengar lagu Liyana Jasmay ni..Ku tak percaya cintaaaaaaa..ku tak percaya cintaaaaa perghh menyirap habislah aku dengar suara nipis kau tu pompuan..

2 comments:

Dayu said...

kekekkeek
sama lah..kita pun meluat abis dgr dia nyanyi
dia perasaan best suara dia tu

naja..
dah...skrg ni browse pasal...
heheheheeh

Anonymous said...

biar lah nok..liyana jasmay tu nak kembang kan bakat dia sbg anak seni..(walaupown lagu nye tak bleh blah la sbenarnye)
awak tu nok...nak kembang kan badan plak lepas nih..kihkihkih