Sunday, April 19, 2009

Yey!

Hepinye..


Dah boleh kawin dah..Tok Kadi udah cop mohor gitukk..


Syukur..


So muktamad akad nikah pada 30 May 09 lepas waktu Isya' di Masjid depan rumah :p


Amatsss lega sekalikk..


Ok now boleh sambung kerja2 kerastangan dengan tenangnye tanpa pikirkan lagi pasal documentation yang pening itu..




Perghh memang blur gile gambar ni. Inilah akibat curik2 snap masa nak handover to tok kadi!!

Merasa terjah rumah tok kadi kul 11.30 malam..Bedebar time tu AF tak tgk dah..Masa tu dah bersedia habis utk di temuduga. Alhamdullilah!!


Sadis weh masa tok kadi suh aku lafaz benarkan wali izinkan aku bernikah..dan sayu juga bila wali suruh my Abah baca lafaz wakalah itu mengizikan pernikahan aku..Serious sentimental moment wooo..
Mungkin ada kadi yang tak payah baca pun benda2 tu..Tapi itu semua antara sentimen sentimen yang tak patut kita lepaskan..Sentimental beb!!

Seriuos guwe makin happy nak kawin!
Kawin beb kawin..:p

6 comments:

Anonymous said...

lepas ni u ade suami...makin membesar la u kan...jgn lupe jage body eh
dh la awak tu sehat, bakal suami pown sehat.
i jugak yg maintain supermodel...ha...gggiiitteewwww.
nway, tahniah

» NAJA « said...

Haa mana tau i kurus kering ke nanti kan lepas kawin ada bab.. At least gv me back my berat masa form 6 dulu ke kan..:p Verangan tak hengat ekkk..

Ala besar tu tandanya dia bagi i makan yang cukup kasih sayang yang cukup..Gembira gembira jer..Betul tak?

newlifenewbeginning said...

hehe..kite bernikah ari yg sama la...cuma mine after maghrib urs is after isya..slama ni i tak amik port sgt pasal bape lama lagi tinggal utk the big day, tp bile tgk ticker u yg besar gedebaq tu i dah cam erkk dah dekat!

Ms.Silent said...

owh...die ade jugak ek ala2 interview tu..?igt bole main terjah mintak cop mohor je..! he he he

Sal Abdul Rahman said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

aku mau kawen!!!!!!!!

SKIZO_SKY said...

kalau aku cakap aku nak kahwin sahih kene hempuk ngan senduk arr..aku kadi tak pernah tanya sebab aku dah rasuah kadi tuh hahahahaha...satu lagi member dia yang aku bawak tuh adalah iman kat kampung aku yang memang kamceng gila ngan aku. hehehe. tapi kalau dia tanya rukun islam ker aper boleh tengok arr aku nyanyi lagu nasyis kat dalam mesjid tuh..haha