Tuesday, January 13, 2009

Wahhhhh nape aku mimpi Irwandy Zakaria malam tadi?
Aku mimpi pegi muzium dengan dia :p
Sape ingat lagi Irwandy Zakaria?
Hahahaha

10 comments:

Sal Abdul Rahman said...

ahahahhahha sayer!!!
errr.. budak smkuk kan?
kamu penah skandal ngan die ek sampei termimpi2 nihs?

» NAJA « said...

idak...tah ape giler tetibe masuk dlm mimpi aku..
eh kamu ni mcm bukan kawan dengan aku pulak sampai luper sape scandal i yerk...:p

Sal Abdul Rahman said...

bukan aku lupa skandals2 kamu..
tp pelik juger dlm ramei2 dak smkuk ngaper mamat nie yg kamu mimpi.. mengapa bukan syariwan or fauzi yg dh tentu2 berjiran sekampong ngan kamu dan se-sktr ngan kiter? dan syariwan durjana ittew lah yg dh sepak kaki aku tp makcik azli giggs leh kater aku pon sama sker panjat meja! ciss..
(walao pon hakikat nyer aku mmg sker panjat meja)

» NAJA « said...

Entah..tu aku pelik tu..Tp dia pun not bad jugak hensemnye kan noks..Haha
ater best ke kamu ni suke manjat2 mejanyer?

eyswanie said...

memandai le korang... wandy nih memang hansem pun last kali aku jupe dia masa kawen suhaini.... hehehhe dah jadi pendiam dah dulu suker gak usik aku.... if betul la budak yang aku maksudkan... dia dulu budak dedikasi kan???

Sal Abdul Rahman said...

kekekkekekeke.. hah apalagas kalo betoi ensem kenen la aku ngan die.. kot2 la ader jodoh kan.. auww!!!

» NAJA « said...

Ye betul maje 10 markah..
Kurus2 sweet jer..
Erkkk tapi aku kompius...suara dia masih kecik dan gemersik ke mcm dulu?
Tapi abg dia lagi hensem weh..Dia ni dari sekolah rendah dengan aku tp aku mcm TL je kewujudan dia..

shahril aley said...

mcm budak klas aku je kat SKTR
betoi ke
budak kurus kering & kulit cerah2

» NAJA « said...

betullll...
Ingat ko ehh anak anak ikan mcm dia tu kan ..:p

ZiAty9999 said...

mcm ku knl aje sape gerangan irwandy nih...hahaha...:P