Tuesday, January 6, 2009

New Year Update





1st January aritu aku tak balik Ipoh pun..
yela cuti sehari jer kan..Jumaat keje balik..
So to kill the time aku hang out la dengan mr.S..
Plan nak g Cash n Converter tapi sampai je sana boleh plak dia tutup utk new year tu..
So terus ke The Mines sebab serius dah tak tau nak pegi mana..
Perghh banyak peterpan siot kat sana..
Nyesal aku!!!
Lepas makan terus cabut pegi JJ Metro Prima lagi bagus..
Cari present UPSR untuk adik ipar aku..
Then aku pun turut melupuskan azam baru aku tak nak shopping..
So aku pun anggap je la ape aku beli tu untuk aku pakai pegi keje tiap2 Sabtu:p
Beg dengan cadar tu aku anggap la hadiah untuk diri aku bulan ni:p
Alasan!!! Sape suruh Metrojaya tu jual benda2 aku suka kan..

4 comments:

amydala said...

JAJA!!!!!!!!!!!
blog ko kaler PINK????? apakah????
hahahahaaaaaaaaaaaaa......

Sal Abdul Rahman said...

ahahhahah kehlass tawww!~

» NAJA « said...

Sesuatuhh kan :p
Merasa la verangan adek2 korang ni taw!
Mana tau lepas verangans2 ni aku merasa beli kereta hasil kutipan tiap2 malam!
Korang ape taw..Haha nan ado katanya!
Hahahahha

mazli hensem said...

Kaler Blog Kaler Ping? Pingu.. Pingu... Knok knok knok...