Friday, May 16, 2008

Selamat Hari Guru

Hari ni Hari Guru.. Selamat Hari Guru pada semua cikgu cikgi seluruh Malaysia..Dah bertahun tak sambut Hari Guru nih..Tapi aku leh ingat lagi lagu tu..Sedap pe lagu tuh!
Pada kawan2 aku yang bergelar cikgu cikgi..Cikgu Eena, Cikgu Feena, Cikgu sape tah lagi..Aku ucapkan Selamat Hari Guru lah..Semoga korang tabah menjadik cikgu yang vogue walaupon aku tau hazab sangat kan..

Aku teringat dolu dolu kala...asal ade event sekolah jer mesti kelas aku perform..pehh bajet macam Gengstarz lah pulak!
Haaa...gambar kat atas ni masa tu baru pas perform lah tuh..Tapi papepon kelas aku tetap vasss! Asal ade competition jer mesti kelas aku sapu bersih! Haha! Tak kire pertandingan ape sekalipon! jangan jeles aaa..
Tu dulu2 ar..since aku sambung belajar aku dah malas dah nak aktif2 ni..Malas nak amek port..bukan ape..nanti aktif mcm zaman sekolah kang glemer sangat..auww mak tak koser nyah!
Glemer tau i ols bersama kawan2 esp. Kak Sal...i tak main lah gaduh2 sesama student..i gaduh dengan cikgu u ols..haha biarlah menjadik sejarah buat kami berdua..Mintak hampun cikgu apetah nama dia..Semoga berbahagia selalu ye cikgu..

4 comments:

Suri said...

yes dear.. u can link my blog. not a problem :) nice to meet you btw :)

sukahati said...

wahaha....mmg ranggi ahh...gaduh ngan cekgu...tak men gaduh ngan bebudak

Suri said...

aiyo.. i cant remember any of my skool teacher cuz they happen to be so kejam and garang and tak sporting langsung! hehehe

Najashukor said...

Suri u sekolah dekat mana..
Ala memang ade cikgu cikgi yang sangat garangness..tapi ade yang grang2 tapi bek hati..ade yang garang mmy poyosness..haha tabbaik lah kan...saya saaayang cikgu saya..katanYA..walaupoNN